SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHINGVraagstukken voor bedrijven & instellingen

Heeft u vragen die gaan over de aanwezige kwaliteiten, competenties, ontwikkelpunten, voorkeursrollen, persoonlijkheid, intellectuele capaciteiten, geschikte bedrijfscultuur en werkomgeving, normen en waarden, stressbestendigheid, salespotentieel of het ontwikkelpotentieel van een (potentieel) medewerker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Verschillende soorten vraagstukken

Spijkers & van Brummelen biedt u hulp bij verschillende loopbaan- en selectievraagstukken. Onderstaand een greep uit de vraagstukken die vaak aan bod komen en waarin onze expertise ligt. Misschien heeft u een andere hulpvraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee! 

Selectie- en loopbaanvraagstukken

 • "Ik wil objectief en snel advies inzake de geschiktheid van een potentiële kandidaat binnen een selectieprocedure"
 • "Mijn medewerker wil doorgroeien naar een managementfunctie, ik heb echter twijfels of dit hem/haar past" 
 • "Wegens een reorganisatie worden er functies overbodig binnen mijn organisatie. Ik wil weten waar de competenties en talenten liggen van deze medewerkers, zodat andere passende opties (binnen of buiten de organisatie) in kaart kunnen worden gebracht"
 • "(Koude) acquisitie en sales moet je als het ware 'ademen', anders houd je dit niet vol. Hier komt meer bij kijken dan het hebben van goede communicatieve vaardigheden. Hoe weet ik nu zeker of mijn (potentiële) kandidaat echt over de juiste skills beschikt, stressbestendig is en geen  '9 tot 5' mentaliteit heeft?" 

Verzuim(preventie) 

 • "De 'coronacrisis' trekt een zware wissel op mijn team. Hoe zorg ik er voor dat zij geen overbelasting ontwikkelen?" 
 • "Een medewerker dreigt langdurig uit te vallen door te veel stress. Kan ik dit voorkomen?"
 • "Het ziekteverzuim op één van onze afdelingen ligt ten opzichte van andere afdelingen een stuk hoger. Waar ligt dit aan en nog belangrijker; hoe zorg ik er voor dat dit anders wordt?"
  Groepsdynamiek / werknemerstevredenheid 
 • "Tevreden werknemers zijn minder snel ziek, flexibeler en een stuk actiever en efficiënter dan werknemers die niet op de juiste plek zitten. Hoe ziet de werktevredenheid er uit binnen mijn organisatie en hoe kunnen we deze, indien nodig, verhogen?" 
 • "Er zijn signalen van bepaalde problematiek op de werkvloer (binnen een afdeling). Ik wil in kaart brengen wat er speelt, hoe de werksfeer kan worden verbeterd en hoe de heersende problematiek kan worden opgelost?"

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Bij sommige vraagstukken kan het zijn dat er relatief weinig nodig is om tot meer inzicht te komen, Het inzetten van een assessment of psychologische test kan hierbij al voldoende verhelderend zijn. Spijkers & van Brummelen heeft een Pearson TPT-A & B certificering Psychodiagnostiek


TPT-B gecertificeerd

In onze rol als loopbaanadviseur en psychodiagnost, nemen wij dagelijks tests en assessments af voor het verkrijgen van een onderbouwd en helder antwoord op verschillende (loopbaan)vraagstukken. Wij zijn TPT-B gecertificeerd. Dit houdt in dat wij zijn gekwalificeerd om gevalideerde tests af te nemen, te weten;

 • Beroepskeuze- en interessetests
 • Capaciteiten- en vaardigheidstests
 • Paramedische tests - niveau B
 • Persoonlijkheidstests
 • Intelligentietests


Ieder advies onderbouwen we aan u in een uitgebreid adviesrapport. Hier vindt u de testresultaten in terug maar ook een advisering omtrent de te nemen stappen, zoals de inzet van een (groeps)training of een individueel coach- of ontwikkeltraject

Meer informatie inwinnen? 

Heeft u een vraagstuk waarover u graag eens vrijblijvend zou willen sparren met ons? Neem dan vooral contact met ons op via ons telefoonnummer: 013-20 40 175 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen. 

met vriendelijke groet, 

Simone Spijkers en Margriet van Brummelen
E-mailen
Bellen