SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHINGReviews


Laura van Deursen: "Via Noloc ben ik bij Simone van Spijkers & van Brummelen terecht gekomen. Ondanks dat de gesprekken online plaats moesten vinden, was het een heel fijn traject waar ik echt baat bij heb gehad. Vanaf het begin had ik al een goede klik met Simone. Ze luistert echt goed naar je en komt met goede suggesties/ ideeën. Hierdoor krijg je weer nieuwe inzichten als je totaal vast bent gelopen. Ik zou Spijkers & van Brummelen zeker bij andere mensen aanbevelen."

Dirk S.: "Ik beveel Spijkers & van Brummelen zeker aan. Super fijne begeleiding gehad en het voelde bij het eerste gesprek meteen vertrouwd en goed aan. Door het traject dat ik doorlopen heb, heb ik een beter idee waarop ik mij moet focussen om er achter te komen wat ik nou echt wil! 

Marleen Smetsers: "Een ontwikkeladviestraject bij Spijkers & van Brummelen heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht. Ik weet weer wat mijn passie is en waar ik 'voor wil gaan'. Door de persoonlijke en zeer prettige gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn werkwaarden en mijn talenten. Door de persoonlijke begeleiding heb ik nu handvatten en tips gekregen voor hoe ik dit kan gaan inzetten in een werksituatie ; waarin ik meer geluk kan ervaren. Ik ben ontzettend tevreden over de geboden diensten!"

N.M.: "Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Spijkers & van Brummelen en ben ik ongelooflijk goed begeleid door Simone. Ze heeft me teruggebracht naar waar ik vandaan kwam en heeft me inzicht gegeven waar ik ben vast gelopen. Door de uitstekende begeleiding,  de vele tips en tools, ben ik weer waar ik zijn moet. Ik zie mijn carrière weer enthousiast en zonnig tegemoet. Mijn dank is groot!!"

Hilde E.: Ik kan iedereen een traject bij Spijkers en van Brummelen van harte aanbevelen. Ik heb een loopbaanbegeleidingstraject gevolgd bij Simone. Ze heeft me op een hele prettige en persoonlijke manier begeleid. Door het stellen van de juiste vragen heeft ze me aan het denken gezet en doen inzien waar mijn valkuilen en kansen liggen. In een korte tijd heeft ze het voor elkaar gekregen om samen met mij zaken op een rijtje te krijgen, Simone luistert erg goed en weet daardoor bijna al direct de vinger op de zere plek te leggen. Nogmaals heel erg bedankt Simone!

Kim van der Velden: "Ik raad Spijkers en van Brummelen zeker aan! I.v.m. de maatregelen werden de gesprekken online gevoerd. Ondanks dat waren de gesprekken toch heel persoonlijk en heb ik het als prettig ervaren.
Het traject heeft mij een hoop duidelijkheid opgeleverd en vooral wat ik niet meer wil of bij me past, daarnaast een hoop handvaten voor een positieve gelukkige toekomst." 
E-mailen
Bellen