SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHINGLOOPBAAN- & ONTWIKKELTRAJECTEN

Het is bij het afleggen van een (coach)traject altijd goed vooraf te weten waar je naar toe wilt, maar zeker ook waar je op dit moment staat en welke bagage je met je meeneemt. Vergelijk het met een mooie reis die je wilt gaan maken. Of er nu een individuele wereldreis wordt gemaakt of een groepsreis, een reis op basis van eigen vervoer of een zakenreis; bij de keuze voor je reis bedenk je waar je heen wilt, wat je er voor nodig hebt om er te komen en wat en wie je meeneemt op deze reis. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar werk, in een ander vakgebied aan de slag zou willen of misschien wil je juist wel achterhalen of jij in jouw huidige baan voldoende gebruik kunt maken van jouw talenten en competenties. Waar wil jij over 10 jaar staan? Kortom, zo zal iedereen in zijn / haar loopbaan zijn eigen unieke reis maken. 

Wij gaan met jou mee op reis

Welke reis jij dan ook zou willen maken, wij gaan met jou mee op reis! Wij zijn hierbij jouw reisgezel, niet jouw reisleider. Dat is een belangrijk verschil, vinden wij. Wij stippelen de juiste route uit en zorgen er voor dat je richting houdt, zodat jij uiteindelijk zelf in staat bent om de bestemming te bereiken. 

Het beginpunt

Iedereen is anders en daarom zal ook iedere reis uniek in haar soort zijn. Toch beginnen we de reis altijd op dezelfde manier; door middel van een kennismaking cq. intakegesprek. Tijdens dit eerste gesprek leggen wij jou uit wat wij voor jou kunnen betekenen en definiëren we samen met jou de hulpvraag. Ook andere belangrijke onderwerpen komen in dit gesprek aan bod, zoals: hetgeen je wilt bereiken met dit traject en wat je daar voor nodig hebt. Ook is het wat ons betreft van groot belang dat er een wederzijdse klik is. Je gaat immers ook niet op reis met iemand waar je je simpelweg niet prettig of veilig bij voelt. 

Op weg

Als alles helder is starten we onze reis. Afhankelijk van het te bereiken doel of van de hulpvraag die je hebt, zetten wij verschillende instrumenten (psychologische tests en assessments) in. Het is per traject verschillend welke assessments aan bod komen. Het zal echter vrijwel altijd een combinatie zijn tussen psychologische en loopbaantests. Ook kunnen er tools, zoals een rollenspel of 360graden feedback worden ingezet om tot een completer inzicht te komen. Uiteraard gebeurt e.e.a. uitsluitend met jouw voorafgaande instemming. 

Van de weg af geraakt? 

Het kan ook zijn dat je aan alles merkt dat je niet op de goede weg zit, maar gewoonweg niet weet welke richting je op moet om hier wel op te belanden. Het kan ook zijn dat je al een tijdje minder energie hebt en beginnende burn-out klachten ervaart. Ook dan is een traject bij Spijkers & van Brummelen wat jou verder zal brengen.

Wij laten je stilstaan bij waar je op dit moment staat en waar je naartoe wilt. Het is tevens een goed middel om te kijken of je eigenlijk wel op de juiste plek zit en wat de toekomstmogelijkheden zijn. Een ontwikkeltraject is daarom niet alleen uitermate geschikt voor mensen die niet weten wat ze willen, maar juist ook voor mensen die al een tijdje in dezelfde functie zitten en nadenken over hun toekomstperspectief binnen het werkveld / organisatie. 

Ook voor mensen die onzeker zijn over hun eigen capaciteiten of meer inzicht willen krijgen over wie ze zijn, waar ze voor staan, waar de sterktes en unieke talenten liggen is dit traject zeer geschikt. Met Spijkers & van Brummelen krijg je hier inzicht in en leer je hoe je dit in de nabije toekomst zo goed mogelijk kunt gaan benutten. 

Wij bieden drie verschillende Loopbaan-/ ontwikkeltrajecten aan, te weten; een 'Basis', 'Compleet' en 'Uitgebreid'. Dit is al mogelijk vanaf 990,-euro excl. BTW, Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de bijbehorende prijzen. 

 

 


E-mailen
Bellen