SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHING 

 

Subsidie voor Loopbaanregeling Rijksmedewerkers t.w.v. 1500,- euro excl. BTW; maar wees er snel bij, want OP=OP

Loop jij als Rijksmedewerker al langer met het idee dat jij:

  • door wilt groeien in jouw baan en niet weet in welke richting of hoe?
  • binnen of buiten het Rijk iets anders wilt?
  • weer meer energie uit je werk wilt halen?

Grijp dan nu je kans en vraag een loopbaanadvies aan. Dit kan met of zonder tussenkomst van jouw werkgever / leidinggevende. Jouw uitkomsten blijven sowieso anoniem.

Iedere Rijksmedewerker kan subsidie van maximaal 1.500 euro (ex BTW) aanvragen door gebruik te maken van de Regeling Loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk.

Het is alleen mogelijk subsidie te krijgen voor een loopbaanadvies van een loopbaandeskundige die is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Dus ben je bij Spijkers & van Brummelen op het juiste adres! 

Vooraf toetsen of je aan de voorwaarden voldoet?

Voordat je de aanvraag kunt doen, wordt eerst getoetst of je voldoet aan de voorwaarden van de regeling.

Voorwaarden

  • Je bent Rijksmedewerker (overzicht van organisaties die onder de Rijksoverheid vallen)
  • De afgelopen 3 jaar ben je onafgebroken in dienst geweest van het Rijk
  • Je hebt niet eerder gebruik gemaakt van de regeling loopbaanadvies

 Meer info en / of jezelf aanmelden voor dit traject? Klik dan hier vlnr; Margriet van Brummelen en Simone Spijkers

Trots op deze recente aanbevelingen..

Florine Meijering - maart 2021: "Ik heb onlangs mijn loopbaantraject afgerond bij Simone en Margriet en ben hier heel veel wijzer door geworden. Zowel over mezelf als persoon en mijn persoonskenmerken, maar ook over waar mijn drijfveren en werkwaarden nu liggen. Het heeft me ook inzicht gegeven dat sommige situaties gewoon niet goed voor je zijn, en dat het niet altijd aan jezelf ligt en dat dat ook goed is. Het fijne aan Simone en Margriet is dat ze naast hun expertise als loopbaancoach, zij hun achtergrond in psychologie ook gebruiken om jou beter te begrijpen en daarop in te spelen. Een echte aanrader als je het eventjes niet meer weet, of juist zekerheid wilt hebben!
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het traject!". 

Laura van Deursen - maart 2021 "Via Noloc ben ik bij Simone van Spijkers & van Brummelen terecht gekomen. Ondanks dat de gesprekken online plaats moesten vinden, was het een heel fijn traject waar ik echt baat bij heb gehad. Vanaf het begin had ik al een goede klik met Simone. Ze luistert echt goed naar je en komt met goede suggesties/ ideeën. Hierdoor krijg je weer nieuwe inzichten als je totaal vast bent gelopen. Ik zou Spijkers & van Brummelen zeker bij andere mensen aanbevelen."

Marleen Smetsers: - maart 2021 "Een ontwikkeladviestraject bij Spijkers & van Brummelen heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht. Ik weet weer wat mijn passie is en waar ik 'voor wil gaan'. Door de persoonlijke en zeer prettige gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn werkwaarden en mijn talenten. Door de persoonlijke begeleiding heb ik nu handvatten en tips gekregen voor hoe ik dit kan gaan inzetten in een werksituatie ; waarin ik meer geluk kan ervaren. Ik ben ontzettend tevreden over de geboden diensten!"

Wil je alle reviews lezen? klik dan hier


 
E-mailen
Bellen